lovemoha
عدد المساهمات : 422 نقاط : 796 السٌّمعَة : 7 تاريخ التسجيل : 29/11/2009 العمر : 37 الموقع : www.ifada.tk المزاج : b1
| موضوع: جلبانة بالبيض الثلاثاء يناير 05, 2010 11:16 pm | |
| المقادير :
كلغ جلبانة
3 بيضات
جبن مبشور
زيت
ملح
فلفل أسود
الكيفية:
نقوم بتفوير الجلبانة في الكسكاس إلى أن تنضج، ثم نقوم بقليها في الزيت ونضيف عليها البيض والملح والفلفل الأسود. وفي الأخير نرشها بالجبن المبشور ونقدمها في الصحن مع سلطة خفيفة | |
|
shosho المشرفة
برجي هو : عدد المساهمات : 1944 نقاط : 2417 السٌّمعَة : 20 تاريخ التسجيل : 01/08/2009 العمر : 31 المزاج : رائع
| موضوع: رد: جلبانة بالبيض الأربعاء يناير 06, 2010 7:57 pm | |
| هو انا عرفت الطريقة والمقدير بس مش عارفة هو ايه اصلا اللى هعملة هو ايه اللى بالبيض ؟ سؤال يطرح نفسة ههههههههههههههه موضوع جميل يا محمد اشكرك
| |
|
أمير الحب
برجي هو : عدد المساهمات : 4750 نقاط : 5764 السٌّمعَة : 31 تاريخ التسجيل : 19/08/2009
| موضوع: رد: جلبانة بالبيض السبت يناير 23, 2010 10:59 pm | |
| ممكن اعرف يعنى ايه جلبانه
ومشكور على الموضوع
| |
|